Brunt hår

For omtrent ett år siden farget jeg håret brunt, og nå er det blondt igjen. Tror ikke jeg skal skifte hårfage med det første, tok altfor lang tid til å få det blondt igjen! Jaja, var kjekt å prøve brunt hår. Syntes at håret fikk mye mer glans når det var brunt, men det er kanskje ikke så rart. Hv...

Sommer savn

Sommer, sol og sjø. Savner dette! Ha en fin fredag :)

Matte

I dag har jeg hatt matte tentamen lignende prøve. Matte er et vanskelig fag, men det er VELDIG lett når du først kan det du skal kunne. Det er jo bare ett riktig svar. Jeg har T-matte. For meg så er det nok utfordringer. Men det er flere i klassen min som får 6ere uten å øve. Det er urettferdig, ...

If we did all the things we are capable of, we would literally astound ourselves

- Syntes? :)

Most folks are as happy as they make up their minds to be

Mandag, haha. Mandager er tragisk. Tulla. Se på overskriften da :)) Ha en fin mandag!

T.G.I.F

Fredag, endelig! Starbucks åpner i dag kl 13. Det blir digg. Når vi kom bort der i går så sto det en plakat: "EN DAG IGJEN" haha, det var litt uflaks. Men i dag vet vi at det er åpent! Skal du bort der? :D

Cat cat cat

Hello! Se på denne fine katten. Det er Anette sin. I dag skal jeg ha engelsk, bare engelsk. Så det kommer til å være en rolig skoledag. Engelsk er kjekt. Etterpå skal vi bort på den nye Starbucks caféen i Bergen. Gleder meg, wii! :) Snakkes :)

To dream of the person you wish to be is to waste the person you are

I dag har jeg og mange andre på skolen spillt fotball i Haukelandshallen, vi tapte alle kampene haha. Det var aktivitetsdag, men selv om vi tapte så var det ganske kjekt :) Ha en fin onsdagskveld!

First snow fall

I dag kom den første snøen denne vinteren til Bergen, julestemning! Noen som er klare for å se Hunger Games? Jeg kan nesten ikke vente! Snakkes :)

Would you make me a cup of tea, to open my eyes in the right way?

- Jeg skal begynne å blogge litt oftere :D Triste bilder, men jeg likte de.. Snakkes <3

Late Halloween...

Noen bilder fra Halloween som jeg har glemt at jeg hadde. Tenkte å dele de med dere, så hva syntes dere? :) I dag er det informasjonsmøte med skolen om valgfag. Før det så skal jeg på middagsdate med Ingrid og mødrene våre, det kan bli interressant! Ha en fin uke alle sammen! :) Og husk:

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ.

"Religion skal bygge folk og skjerpe vår humanitet, gjøre oss mer empatiske og gjøre livet vakkert rundt oss. Gjør det ikke det, så er det ikke verdt noen ting." Det er sikket mange som har lest innlegget til nocturnalyouth.blogg.no, jeg ville bare dele sitatet av Bjørn Eidsvåg, som kommer i slu...

And darling, it was good never looking down. And right there where we stood was holy ground

Her er noen bilder av meg som Anette har tatt av meg for en liten stund siden, liker de to siste best. Stemningen er så fin. I dag er det endelig fredag! God helg alle sammen! :)
Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits