inspirasjon

Bildene er frahttp://www.preserve.us, Blake Lively er jo gravid og greier! Noe jeg forteller meg selv når jeg står opp litt ekstra tidlig om morgenen. (fant bildet på Camilla Phil sin blogg!) Ha en super dag!

I dag

I dag har jeg fri fra skolen, sykt digg å få en ekstra fridag i uken! Senere i dag skal jeg spille fotballkamp, og været er jo ikke noe deilig for å løpe rundt i shorts... Unsett, frem til da skal jeg sitte inn og gjøre litt foskjellig! Vi snakkes :)

Skogen er som terapi

Å gå i skogen om høsten er som å gi næring til sjelen, alt blir lettere!! Noen andre som er glad i å gå i skogen? :)

Endelig helg

Hei! Endelig helg, og fredager er så fantastiske. Du kan slappe av med god samvittighet og nyte kvelden, fordi du har gjort noe tidligere på dagen! (haha) Etterpå skal jeg på tur i skogen med Marte og så skal vi sikkert se film eller noe! Hvilke planer har du på en fredags kveld? :)

Atumn is so beautiful

Sjal Acne// Genser Zara// Bukse Guess// Klokke DWJeg er helt forelsket i de vakre fargene og den deilige luften. Problemet er bare det at det ikke er såå mye tid til å være ute solen, men i dag fikk jeg skvist inne n liten tur i skogen! Det var sykt deilig! Nå må jeg gjøre lekser, haha alt blir f...

Spania

Her er noen bilder fra de siste dagene i Spania:

Beach day

Høstferie 2014

Heluu! Nå er jeg i Spania, og her er det faktisk 26C om dagen. Det er så sykt deilig å kunne sole seg i varmen! Jeg trodde ikke det skulle være såå varmt og sommerlig. Vi har allerede hatt noen turer på kjøpesentert. Heldigvis så hadde Zara kåpen jeg hadde sett på lenge :D Hva gjør du på så langt...
Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits