Høst

Heihei! Nå er det blitt skikkelig høstvær her i Bergen, og det liker jeg! Sykt deilig at det faktisk er mørkt om kvelden og om morgenen. I ferien skal jeg til Spania med Tina, wiiii gleder meg! Skal sole meg og slappe av, og shoppe litt :D Hva skal du i ferien? :)

Outfit "HIGH FASHION"

Jeg klarer ikke helt å være helt seriøs når jeg står ute i hagen og knipser bilder av meg selv, det virker altfor selv opptatt og rart, men hvem kommer ellers til å ta bilder av meg? Uansett, jeg syntes jo det er kjekt å ta "outfits" bilder. Det er i allefall gøyt å se på andre sine antrekksbilde...

Brodern

Det tok så syyykt lang tid å få lastet opp dette bildet, så jeg gidder ikke å sitte her å vent på 4 bilder til. Håper nettet fuker bedre i morgen så kan jeg ligge ut flere bilder fra konfirmasjonen til Anders :) I dag skal jeg øve litt til spansk prøve, så skal jeg trene, og i ettermiddag er det ...

Crazzyy

I dag har jeg "fri" -> Jeg har så mye skolearbeid å gjøre, kommer aldri til å bli ferdig i dag... Jeg skal på jobb senere, håper at jeg også får tid til å trene litt! Noen andre som har mye skolearbeid for tiden? Jeg gruer med til kjemi prøven jeg skal ha i slutten av måneden, HJELP :O Må begy...

Hverdagen

Med skole, jobb og trening er det ikke mye tid til andre ting, noen andre som også har en travel hverdag? Men hverdagen er jo også koselig og den det er mest av i året! Her er noen bilder fra hverdagen min:

Autumn carries more gold in its pocket than all the other seasons

Jeg er ganske klar for høst med te og kakao, tepper, filmkvelder, varmere klær og gode bøker. Men før jeg gir heeelt slipp på sommeren må jeg poste noen sommerbilder: - Hva syntes du? :)

It is life, I think, to watch the water. A man can learn so many things

Det er så gøyt å ta litt kreative bilder av og til! Men jeg hater å redigere bilder, arhh det er så kjedelig!! Men her er iallefall noen bilder jeg har tatt i dag:

Hyttetur

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be

Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits