UKM

Hello, nå er det vinterferie om 5 timer for meg, wii! Gleder meg til ferie nå, og gleder meg aller mest til å stå på slalom! Hva skal du i ferien? Bildet over er det Anette og jeg deltok i UKM med. Anette tok bildet og så er jeg "modell" og ideen kom vi opp med sammen. Bilde heter "Blue queen". H...

17.02.2014

Kleint bildedryss fra de siste ukene! Håper dere alle får en super uke, og her kan dere se at jeg har fått lysere hår, (hvis dere lurte..). Haha, men ja, ha en super duper uke! :)

NY uke

Er alle klar for en ny uke? Dette er siste uke før vinterferien :D Jeg er veldig klar for ferie, skal stå på ski og spise masse. Hva skal du gjøre på i ferien? :)

Whatever you do, you have to keep moving forward.

Hei, hei :) Nå har jeg nettopp hatt fremføring, det gikk fint. Men jeg gruet meg ganske mye før jeg begynnte... Det gikk heldigvis bedre enn det jeg trodde! Syntes du det er skummelt å ha fremføring/presentasjon/foredrag (haha). Ha en fin torsdag! :)

Memory is the diary we all carry about with us

Farvoritt bilde? :) Ha en fin søndag!

Jordbær dessert

En god, enkel dessert! Den er veldig fluffy, men kjempegod. Anbefaler å ta bær på når du skal spise den :) I dag skal jeg ikke noe spessielt, men finner sikker på noe til etterpå. Først skal jeg i allefall trene litt. Vi snakkes :)

#Pose

Hei, hei :) Nå skal vi ha spansk... Wii. Dette er siste skoledag for meg denne uken, så etter skolen blir det Peppes og Frost på kino! Ha en fin onsdag. btw Hvilket bilde likte du best? Burde jeg ta antrekksbilder oftere, eller var det not?! haha

Smile

Nå sitter meg og Ingrid og ser på Kattevideoer... hahah, de er skjønne da! Noen bilder fra i sommer, som jeg fant :D I morgen skal jeg på kino med Ingrid og Birthe og se Frost, gleder meg!! <3 Vi snakkes :)
Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits