Colour me in

Helgekos

Jeg tror det er viktig å ta seg tid til å kose seg ekstra mye noen kvelder i uken. Det er ikke mye som skal til, en god film, kosemat eller bare gode venner! Hva gjør du for å kose deg litt ekstra?

I dag

I dag har jeg fri fra skolen, sykt digg å få en ekstra fridag i uken! Senere i dag skal jeg spille fotballkamp, og været er jo ikke noe deilig for å løpe rundt i shorts... Unsett, frem til da skal jeg sitte inn og gjøre litt foskjellig! Vi snakkes :)

´Ma love

Jeg fikk denne fine til jul, av mine lillebrødre! Den er så fin! Nå skal jeg og Anette se på TV. jeg er helt utslitt etter en lang uke... Klar for å sove, men først skal vi se Hunger Games :D Ha en fin kveld :)

Juleønsker

Her er noen ting jeg ønsker meg til jul! I dag skal jeg på adventsfest, satser på at jeg når det. Jeg er ikke hjemme før kl 17 og adventsfesten begynner kl 19. Håper jeg får tid til å krølle håret! Skal du noe kjekt i helgen? :) Snakkes <3

Ball

Det var en kjekk kveld på ball! Hva syntes du om bildene og kjolene? :) Snakkes, nå skal jeg på dugnad og male!

Filmer

Dette er 5 filmer du bør se: 1. Good Will hunting 2. Silver linings playbook 3. Dirty Dancing 4. Midnight in Paris 5. A littebit of heaven Elsker disse filmene, selv om noen av de er ganske så triste... Men de er verdt tårene!

Besøk i bilder

one way ticket

Her er noen bilder som Anette har tatt av meg og det siste bilde tok jeg av henne! <3 Hva syntes du?

Life always offers you a second chance...

...Its called tomorrow! Nytt design, liker?? <3 Bilde av Anette (ajworld) som jeg var med for ikke så lenge siden! :) Syntes?

Lenge siden

Hallo! Nå er det litt lenge siden jeg har blogget, og det er nettopp fordi jeg ikke har hatt noe jeg vil blogge om! Så her er noen bilder av det som har skjedd i det siste: Jeg var ute og tok bilder etter at jeg hadde vært hos frisøren og stripet håret! Men jeg må minst stripe det en gang til ...
Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits