Memories warm you up from the inside. But they also tear you apartNoen bilder fra i sommer, da jeg var på Samos.  Hva syntes du? :)

3 kommentarer

Kristiane

07.10.2013 kl.14:11

Herlige bilder :) :)

Amalie

07.10.2013 kl.16:14

Kristiane: Tusen takk! :)

Cathrine

12.10.2013 kl.21:32

Halla!! Jeg må bare starte med en ting at dennna bloggen er den feteste siden på heile blogg, hundre prosent ærlig! Jeg beklager at jeg ike har skrevet komentarer før men noken gungar så er man berre litt sliten å så glemmer man det. I mine øyne er det nemlig latterlig menge uhøflige som lager komentarer. Jeg har nemlig selv fått slemme komentarer da jeg hadde blog. Det var sinnsykt vondt. Jeg håper veldig at du ikkje får noen frekke kommenterer og at du får tusen ganger flere vakre kommenterer. Fordi jeg har lagt ned blogg tenkte jeg å bare poste ein lenke til 1 konkurranse som jeg akkurat har signert opp på. Premmien er et gave kort. Jeg håper kjempe sterkt at jeg viner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du prøvde den!

Skriv en ny kommentar

Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits