Snart sommer!Hallo, igjen! Jeg skal få vite hva jeg kommer opp i til eksamen i muntlig i morgen! Vi hadde prøveeksamen i april og da var jeg oppe i spansk. Noe som var nyttig, men det jeg fryktet mest å komme opp i.. Men det gikk fint og jeg ble fornøyd med en 5- . Nå er det det samme for meg hva fag jeg kommer opp i. Men jeg håper jeg slipper spansk igjen.. Neste mandag reiser klassen min til London! Åhh, jeg elsker London! Gleder meg veldig. Vi skal på musikal, voksmuseet, shopping London Eye og kose oss på Hotellet! Jeg håper på å finne en levi's shorts som jeg har leitet etter leeeeenge!! Her er den: 


Hvis du vet hvor denne er til salgs, pliiiis si det! Hehehe :D

Vi skal være i London fra mandag morgen (vi reiser i 7 tiden fra Flesland) og kommer hjem onsdag kveld. Så det blir tre hektiske og kjekke dager! Dagen etter vi har kommet hjem så skal vi ha klasseavsluttning, OG JEG SKAL LESE EN TALE! Jeg gruer meg litt, samtidig som jeg syntes at det er gøyt å gjøre noe jeg ikke har gjort før. Jeg skal lage den sammen med Alexander i klassen min, så det går sikkert bra! Har du noen gang holdt en tale? - Noen tips??

Etter dette så er det sommerferie for meg! Det skal bli deilig, endelig ferdig med grunnskolen.. Jeg er klar for videregående på Danielsen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie

Amalie

17, Askøy

Jeg er en jente på 17 år fra Askøy. Jeg liker å ta bilder, og kommer til å dele de her på bloggen. Kommer også til å skrive om min hverdag og mine meninger. Håper at du liker bloggen min! Tusen takk for at du tok turen innom :)

Kategorier

Arkiv

hits